Concert Tarja Turunen la Bucuresti

Tarja Turunen, fosta solistă a formaţiei Nightwish, a încântat ieri seară urechile a peste o mie de specatori. Răbdând o ploaie torenţială fanii au aşteptat cuminţi să intre în Sala Palatului. Organizare excelentă, normal, doar s-au ocupat băieţii de la Sibiu care organizează şi festivalul Artmania. Sunet, lumină şi o muzică de excepţie toate comprimate în două ore, două ore care îţi doreai să nu se mai termine. Tarja o femeie cum rar întâlneşti, mai frumoasă decât prevede legea, dacă ştie să şi gătească eu aş lua-o de nevastă. Toboşarul de mare clasă a făcut un solo de zile mari. Basistul a ridicat sala în picioare în momentul în care a început să cânte la chitară cu limba. Violoncistul, cel mai sobru de pe scenă a ieşit prea puţin în evidenţă, la fel şi chitaristul. Tipa de la clape era cam în plus, părerea mea. Mai bine puneau un CD. Cam atît am avut de spus, o cronică de concert veţi putea citi mâine în ziarul Gardianul, sper să nu mă fac de râs. Urmează multe poze, vreo 45. Scuzat să îmi fie watermarkul, dar nu vreau să îmi fie furată munca. Fotografiile sunt de vânzare, au dimensiunea de 3888/2592 px, cei interesaţi au datele mele de contact în dreapta. Cei care vor prelua pozele cu nesimţire fără să precizeze sursa să le dea ‘mniezău ce nu au mai avut până acum: Muci la cur şi căcat la nas. Poze:

Urmează Nightwish, My dying bride, Payn la Sibiu, dar înainte de asta Motorhead şi Moby la B’ESTFEST şi poate Limp Bizkit duminică.

14 thoughts on “Concert Tarja Turunen la Bucuresti

 1. Lucian C.

  Ovidiu, crezi că poţi acorda pentru câteva dintre poze drepturi de redistribuire? Aş dori să fie încărcate câteva dintre ele la wikipedia. Dacă accepţi, numele tău va fi scris sub imagine, iar acestea nu pot fi folosite în scop publicitar. Claritatea imaginilor este foarte bună şi ar fi frumos să apară una sau 2 dintre poze pe la wikipedia. :)

  Reply
 2. lexus

  Dugulane, tata…te-ai tzacanit? care e faza cu ultima replica? … si asta pentru niste poze pe care oricum le-au facut multi din cei care au fost la spectacol, tinand cont ca a fost un show “camera friendly”? Te-ai trezit si tu cu un blog, ai pus cateva poze si crezi ca esti mare artist? :))))))))) loooooooll…pune dreaq mana pe carte mai bine, ca se vede ca nu le ai cu scrisu’ deloc. In alta ordine de idei, Tarja arata excelent si canta superb. O zi buna va doresc!

  Reply
 3. dugy

  @lexus: dragul meu, asta ca sa nu iti zic ba pula, cand o sa faci poze cu macar jumatete din sculele ce le-am avut la mine, atunci sa comentezi. Da, toti spectatorii ai facut poze, DAR CU SAPUNIERE BOULE, adica cu compactu sau cu camera din telefon. Am vazut eu ce destepti erau, cum statau ei in spate si faceau poze cu blitul si apoi se mirau de ce e poza neagra si nu se vede nimic. Mare artist sunt, avand in vedere ca imi vand pozele si particip la expozitii. O parte din pozele cu Tarja au fost vandute deja catre doua publicatii si o alta parte au ajuns pe 5 siteuri care gazduies fun cluburi ale ei. Probabil sunt niste tarani aia care le-au cumparat si le-au folosit si tu esti un mare geniu neinteles de lumea moderna. Bine ca le ai tu cu scrisul, cand ajungi sa citesti macar 2% din cat am citit eu sa mai revii sa ne povestesti cum e cu scrisul. O zi buna iti doresc si eu tie si sa cresti mare si destept.
  @Iris: no mama ce vrei si tu, normal ca a imbatranit.
  @Mariuskl: vorbim pe messenger
  @dani: :-$
  @Lucian C: drepturi de redistribuire nu iti dau pe ele, dar daca vrei poti sa le preiei cu precizarea sursei.
  @Hostina: mersi

  Reply
 4. catalin

  esti penibil mah dughy, da nu ma obosesc ca oricum nu iti dai seama. acuma hai baga cu pula si mucii si cu cat ai citit tu

  Reply
 5. Marius

  lol. fraierew ai sters postul Nu-ti plac criticile. Ok, esti cel mai bun , esi dumnezeul fotografiei, n-am vazut altul mai bun ca tine. Pacat de scule…..

  Reply
 6. Andra

  E superba tipa si nimeni nu o va inlocui! Are o voce dementiala! La fel si Sharon Den Adel de la Within Temptation! Imi pare rau ca a plecat de la Nightwish!

  Reply
 7. Fan TT

  Doamne,mare e gradina ta !

  Dugy,superbe pozele…chiar reusite!

  Nu iti mai bate capul cu oameni precum cei ce au comentat aici…Nu cred ca are niciun rost sa te pui in mintea lor :D

  Multa bafta pe viitor,cu arta fotografiei !! ;)

  Reply
 8. Fan TT

  Ah,by the way:

  ma oamenilor,mai lasati gelozia la o parte,ca faci rau la inima! :)) :D

  Mai bine v-ati apuca de jos cu munca,nu sa va doriti sculele altora ca deh` “eu stiu ca sunt mai bun”.Cate fite pe capu` vostru,vai de…voi. :)

  Tineti cont ca intodeauna exista si va exista oameni mai buni decat voi,in orice meserie !!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>