Feşion kilăr

No, luaţi de aici, am făcut curat în debara.

Comentariile sunt realizate de Ioana.

Atenţie, daţi  click pe propria răspundere.

Tendinţa din această vară, toamnă, colecţia Debaraua din Drumul Taberei a fost sublim surprinsă de noul dizainăr. Personajul din imagine, pe care probabil îl cunoşteţi, dacă nu, aveţi ocazia mai jos, a surprins chintesenţa chintesenţelor. Sacoul nu depăşeşte linia pantalonilor, demn de admirat. Astfel, dacă va ieşi pe stradă cu el încheiat, dragelor, veţi avea senzaţia că nu are nimic dedesubt : (chiar nu are, l-am văzut la baie). Must-have-ul appealului este accentuat de linia dintre degetele de la picioare, trasată de eleganţii papuci de baltă, în trend cu inundaţiile. Oooo da.. şi să nu uităm chiloţii, o plenitudine cu pastel în două culori, mereu pregătit pentru plajă.

Bun, nu doar femeile se fac poştă, ci şi sacourile.

Dacă am avut introducere, acum caracterizarea personajului. Ne priveşte de sus, e încă timid la prima prezentare. Iar dacă pă Dorobanţi se poartă “mânuţa ruptă, fată”, în Drumul Taberei, accentul cade pe picioare … degetul îşi aşteaptă poşetuţa de mii de euro. Cine se oferă?

p.s. Decorul face totul, (el) nu seamănă cu priza.

Cât credeaţi că mai suport? Şi ca să îl citez, “no, cum îmi şade ciocu ?” Să îi dau cu uşa în cap, nu am reuşit, dar m-am dus  să iau tigaia:  “Tefal, nu se lipşte”.


Debaraua minune a scos ce-i mai bun din ea: sacoul de absolvire Tractorişti, intensiv engleză, promoţia veşnic pe câmp.

Domnul Ăsta chiar crede că a absolvit ! Restanţier de 3 ori în ultimele 2 luni la cursul de întreţinere a diatezei pasive.

Să fie asta piesa de rezistenţă, elementul surpriză al colecţiei de debara vară, toamnă 2010?

n.r. Mihai Săracu, domiciliat în Peştera Scărişoara nr. 7, după magazinul non-stop (care închide la 10 !!!),  identificat cu C.I. seria WC nr. 11septembrie, eliberat la secţia 9 neurochirurgie a cerut, în mod insistent (înţegeţi de ce..),  să îi fie futută o bandă albă peste ochi, măcar atât …

ATENŢIE, personajul este neînarmat şi inofensiv (pentru a publica această fotografie, Mihai mi-a cerut să declar în public că… ne mai gândim ce şi revenim cu un update)

Acestea fiind spuse, sperăm ca aceste superbe exemplare să rămână, eventual, în Debaraua din Drumul Taberei.

P.P.P.S: spermăm, într-un borcănel,  să nu se mai întâmple. (rândul lui dugy)

20 thoughts on “Feşion kilăr

 1. Pingback: Tweets that mention Feşion kilăr | dugy's blog -- Topsy.com

 2. Titel

  Chiar ca aveti mult timp liber. Ma bucur ca sunteti sanatosi si nu v-ati pierdut umorul

  Reply
 3. Liviu

  Cat suntetzi de tampitzi… si batuti in sfeclele alea moldovenesti, respectiv ardelenesti… :))

  Las` ca e bine ca nu doare :))

  Betzivi notorii si pinguini oligofrenici… Ba Ioana da-le un ghiont cand or mai sta pe geam sa ne luam de-o grija… Mai ales ca unu` are de recuperat bani :))

  Reply
 4. Adrian

  Mai lipsea moldoveanul ala care se ocupa cu produs untul si galeria era completa. Dragul de el nici macar nu trebuia sa se imbrace aiurea sau sa se strambe, era suficient sa-si arate fata suie de nit (AKA sarma batuta in cap) si aveati poze destule pentru o expozitie horror:))

  PS Ioana, te compatimesc:))

  Reply
 5. alex

  BETIVILOOORRRR!!! tampitit ati fost, tampiti ramaneti .. bah… da mihai zici ca e dala de la ajutoare care se bucura de o haina :)))) adevaru e ca …. pana mea… il cam prinde…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>