Pentru ca putem

Să ne fie clar, aveţi dreptul să faceţi poze la primele trei piese şi aveţi voie să filmaţi doar căte 30 de secunde din primele trei piese. Pentru a ne asigura că veţi respecta aceste reguli vom trimite un oarecare după voi, ca să vă cronometreze şi să numere câte poze faceţi. Pentru că, nu-i aşa, toate televiziunile o să-şi trimită cameramanii pentru a filma concertul integral şi apoi o să-l difuzeze integral cel puţin o lună de zile la o oră de maximă audienţă. La fel şi ziarele, vor scoate zilnic o ediţie separată în care vor publica, pe rând, cele câteva sute de fotografii realizate de fotograf.

Aşa e dragi organizatori de evenimente, sa nu care cumva să daţi înapoi, să ţineţi cu dinţii de aceste reguli si apoi să vă plângeţi că presa e de căcat şi nu vă promovrază evenimentul.Pentru că, nu-i aşa, presa e de căcat.

Aceeaşi problemă o am şi cu interzicerea fotografiatului în muzee, grădini zoloogice, expoziţii, metrou, staţii de autobuz, ambasade, etc., dar pe tema asta o să revin cu exemple într-un alt articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>